Tuesday, June 26, 2012

Wollen trui - himfr artikel auteur

het concept van kleding trui

Dit verwijst naar de wol trui geweven brei systeem, dat de betekenis van de bevolking in het algemeen is eens dat, in feite, 'trui' is nu synoniem geworden met een klasse van producten, die wordt gebruikt voor verwijst naar 'gebreide truien' of ' bruto breigoed. "
Wol breigoed, die voornamelijk wordt gebruikt zijn wol, kasjmier, angora en andere dierlijk haar vezels gesponnen in garen als de belangrijkste grondstof na de geweven stoffen, zoals konijn truien, Shetland truien, lamsvacht trui, acryl Shandeng, enzovoort zijn 'trui' grote familie.
Sweater kleding geschiedenis en trendanalyse
vest trui kledingstuk bekend als kleding, ook bekend als wol gebreide kleding, garens, of wol is chemische vezel geweven garen breigoed. Rond 1000 v.Chr., stroomgebied van de Eufraat en Tigris in West-Azië zijn verschenen in handgeweven wol breigoed. Machine breien wol kledingstukken zijn gezien in moderne tijden, AD 1862, de Amerikanen de uitvinder van de dubbel-negatief RIW Ram breien machine, voor de productie van de truien in hun kleding vormen tabletten, gebruikt om te naaien in kleding, apparatuur markeren het begin van wol breien kledingstuk breien.
China gebruikt voor het produceren van garen in de breien machine trui kleding meer dan 80 jaar geschiedenis. Vóór de bevrijding, truien kledingstuk productietechnologie achteruit is, voornamelijk baseerde op de invoer van grondstoffen, breien, is kleding, verven en afwerken van apparatuur zeer primitief. Na de bevrijding, met name uit sinds de vroege jaren 80, China's truien kleding ontwerpen, productieproces, technologie en apparatuur aanzienlijke vooruitgang is geboekt.
Vanwege het comfort eigenschappen van wollen stof is ook zeer gunstig in de afgelopen jaren, ook gebruikt als grondstoffen en gebreide ondergoed shirt grondstoffen, en de inherente kenmerken van transformatie. Mensen zijn optimistisch over het nemen van de prestaties van de fijne wollen stof, en streeft naar de ontwikkeling van nieuwe wol stof afwerking proces, zoals machine wassen wol afwerking, zachte heldere wol afwerking, wol, afwerking een koele droge, koele wol een meer geoptimaliseerde prestaties, zodat het kan voldoen aan de verschillende behoeften van kleding.
Met de verbetering van de levensstandaard van de mensen, mensen worden nog meer vraag naar licht cool kleding, zachte, flexibele, uitbreidbare, en draperen goed, goede ventilatie, en modieuze, helder-gekleurde kleding. Omdat deze eisen waar de superioriteit van gebreide kledingstukken, daarom, maakt de trui in het hele gebied van kleding kleding bezetten een groter belang. Kleding wordt momenteel trui jas, serialization, mode-georiënteerde, artistieke, en hoogwaardige, merk georiënteerde richting.
Gemeenschappelijk materialen gemaakt
trui productie van grondstoffen, er zijn zuivere wol, konijn wol, kasjmier, enzovoort. Van grondstoffen, namelijk Xinjiang, binnen-Mongolië en in het buitenland in Australië, Sri Lanka, Argentinië en Uruguay.
Sweater selectie van grondstoffen volgens hun verschillende classificaties
?
trui met schapenwol als grondstof, is de meest populaire gebreide truien, de naald pad duidelijk, helder en schoon oppervlak-shirt, vet licht voet, felle kleuren, volheid van flexibele handle; trui meer duurzame, betaalbare.
? kasjmier trui
ook bekend als "Cashmere" (Engels "Cashmere") T-shirt, met kasjmier voor grondstoffen, is een trui in de Acura. De lichtgewicht warm, tedere en prachtige sierlijke, delicate touch glad, zacht en comfortabel; als dunne kasjmier vezel is kort, zijn gemakkelijk om te spelen de bal, trui seks dan normaal, terwijl de schaarse middelen vanwege kasjmier, kasjmier truien dragen en daarom duur.
? Lamsvacht trui
de minderjarige Lam van wol als grondstof, het is ook bekend als lam trui, wollen trui is het product van het continent. Als het lam capillair en zachte, zo delicaat zachte lamsvacht trui, betaalbare.
? Shenandoah trui
oorspronkelijk van oorsprong uit het Verenigd Koninkrijk Shetland eiland Shetland wol als grondstof, gemengd met grof-holte haar, voelen lichte tintelingen, Shetland truien genereus zuren, natuurlijke ruwe gekke speelde de bal minder hard frezen lage prijzen. Nu hebben deze stijl van trui trui bekend als de Shenandoah, het kapsel Shenandoah synoniem geworden met grof gek.
? Konijn trui
gebruiken over het algemeen een bepaald percentage van konijn haar en wol textiel gemengd systeem is de vezel konijn trui functies dunne, soepele wasachtige gevoel het oppervlak, haar, vloeiende kleur zacht, pluizig en goede, comfortabele chique, dragen de makkelijk te vallen van het oppervlak, warmte van beter dan wol kleding; als we de eerste in een T-shirt aannemen, haar post-dyeing (ie verwerkenna de eerste verven weefproces) waardoor het meer zuivere kleur, kleurrijk, unieke, speciaal geschikt voor jonge vrouwen, jasjes gemaakt.
? jakken haar trui
het Tibetaanse Plateau Jak haar gebruikt als grondstof, haar stijl minder in de trui kasjmier, voelt zijdeachtig delicaat en moeilijk om te spelen de bal, terwijl de prijzen zijn veel lager dan de kasjmier trui, maar de Jak trui haarkleur is monotoon, geschikt voor mannen.
? mohair trui
Originating in de bergen met Angela wol als grondstof, de crystal glans glans en voelt zacht, soepel en flexibel, lichtgewicht zuren, de doorlaatbaarheid kan niet veroorloven de bal, dragen een comfortabel warm en duurzaam, is een product van hoge kwaliteit, prijzen zijn hoog.
? Alpaca trui
Originating in Chili om alpaca wol als grondstof, vezel dikke glad gevoel romig en flexibel, met natuurlijke pigment, rijzende uitgebreid en moeilijk om te spelen bal, warm en duurzaam, de opkomst in de afgelopen jaren als een high-end producten, hogere prijzen gewone trui.
? chemische vezel truien
de gemeenschappelijk kenmerk is een lichtere kleding. Zoals acryl trui, acryl varicosities Weft systeem voor algemeen gebruik, bruto type gevoel sterk, felle kleur, textuur, licht, zacht rijzende, herwinnen slechts 0-4,5%, vezel treksterkte hoger dan de vezels wol niet moth-eaten worden zal, maar de de elastische opbrengst van minder dan wol, warmte van minder dan een zuivere wollen trui, goedkoop, maar makkelijk om te spelen de bal, geschikt voor kinderkleding. Onlangs, de internationale markt, met acryl, nylon gemengd garen imitatie konijn, aangepaste acryl imitatie mohair garen in een trui met haar natuurlijke konijn, mohair kledingstukken is vergelijkbaar.
? dieren, wol en chemische vezels gemengd truien
met een verscheidenheid aan dierlijk haar en chemische vezels "aanvullende kenmerken", haar bruto uiterlijk van een gevoel van anti-extension kracht verbeterd, vermindering van de kosten trui is goedkope producten. Echter, in de gemengde trui, er zijn verschillende soorten vezels verven, absorptiecapaciteit van andere kleur verven effect veroorzaakt door ongewenste problemen.
ik ben een professionele redacteur van rangeexhausthoods, het bevat een grote hoeveelheid informatie over china kasjmier hooded sweater, kasjmier hooded sweater
, Welkom op bezoek!
< br klasse = 'wissen' / >

No comments:

Post a Comment