Tuesday, June 26, 2012

Leer de vaardigheden van een leven vandaag! -gratis artikel hoffelijkheid van ArticleCity.com

Heb je ooit kijken naar je oma breien?
Was het niet saai? Niet lijkt te nemen voor altijd?

De meesten van ons leven in de fast lane. Wie moet kopen ballen van garen, zoeken naar patronen en besteden - hemel verhoede - de komende drie maanden maken een jumper, wanneer we een in de hoge kopen kunnen straat voor naast niets.....

Dus waarom moeite leren te breien?

  • het kledingstuk dat je zelf maken is speciaal voor u of wie je er voor. Maak uw eigen unieke 'look'.
  • u zal nooit bult in iemand dragen het nauwkeurige zelfde ding. Stijl en originaliteit in één!
  • als je ooit dacht dat je hoefde niet een creatieve bot in je lichaam - denk opnieuw. Iets nuttigs maken krijgt u de meest prachtige betekenis van voltooiing, tweede alleen aan bevalling!
Je hebt geen tijd voor dit?

Ja u doen.... breien kan worden gedaan in een oneven vijf minuten hier en daar gedurende de dag... tijdens de advertenties op TV indien nodig.

Halen uw breien wanneer de advertenties komen op in plaats van de koelkast voor chocolade en snacks controleren = minder calorie-inname = gewichtsverlies = vreugde!

En als u bent onder de indruk dat breien saai is en te lang duurt om te krijgen aan het eind van om het even wat, denk opnieuw!

Nieuwe garens maken breien veel veel sneller dan ooit en niet alleen dat, patronen meer leuk en stijlvol in deze dagen van superieure ontwerp zijn.

Kinderen in de Shetland-eilanden (ten noorden van Schotland, UK) leren te breien als onderdeel van hun curriculum.

Ja - kinderen kunnen dit doen. Mijn eigen kinderen brei en prachtige en unieke gepersonaliseerde giften voor hun vrienden kunnen maken.

Niet missen op een skill leven. Leer te breien vandaag en geschenken voor de 'vriend die alles al heeft' zal nooit leiden tot een andere momenten zorg!

No comments:

Post a Comment