Tuesday, June 26, 2012

Handgemaakte tassen, geborduurd antieke stof & Boheemse-Chic stijl

handgemaakte tassen zijn al de hype deze dagen. Er is werkelijk niets als een one-of-a-kind handgemaakte tas met lederen hand-gestikt en patches van kleurrijke borduurwerk. Geen twee handgemaakte tassen zijn hetzelfde en hun ontwerpen zijn vaak geïnspireerd door de ambachtslieden die ze maken. Dus als u op zoek bent naar een chique gesprek stuk kunt u rond dragen met u, probeer het maken van uw eigen handgemaakte tas of kopen van een van een getalenteerde ambachtslieden. Uw handgemaakte tas zal zorg ervoor dat u een verhaal van de one-of-a-kind die u kan dragen op uw arm op uw volgende avondje uit.



Veel van deze handgemaakte tassen kleurrijke antieke stoffen integreren in hun ontwerpen. Dit is een slimme en creatieve manier om hergebruik van oude stoffen, waarvan vele prachtige kunstwerken zijn. Antieke stoffen zijn handgemaakt door vrouwen wevers lange voordat machines waren rond om het werk voor hen te doen. Textiel waren hand-geverfd, handgeweven en met de hand geborduurd door de vrouwen in de gezinnen en vaak doorgegeven van moeder aan dochters voor generaties.



Antieke Japanse kimono en Hmong tribal kostuums van bergachtige regio's van Azië zijn enkele van de meest exquise geborduurd stoffen worden opgenomen in de trendy en Boheemse-chic handgemaakte tassen van vandaag.



In Japanse cultuur, traditionele kimono ontwerpen waren rijk aan culturele, politieke, sociale en religieuze symboliek. De kleuren, patronen en bepaalde motieven van een kimono werden zorgvuldig geselecteerd om te verwoorden van de drager status in de maatschappij, alsmede zijn/haar persoonlijke deugden en kenmerken gewenst. In huwelijksceremonies en andere gevierde festivals kimono werd symboliek gebruikt om te verlenen de zegen, goed-wensen en geluk.



Vandaag, Hmong kostuums zijn nog steeds een zeer belangrijk onderdeel van de Hmong cultuur. Op een zeer vroege leeftijd beginnen jonge meisjes met het leren van de uitgebreide handwerk en traditionele ontwerpen die nodig zijn om elke Hmong kostuum maken. Deze vaardigheid is zo hoog gewaardeerd in Hmong cultuur dat een vrouw wenselijkheid om een vrijer wordt gemeten door de schoonheid en de complexiteit van haar naaldwerk. Een ander kostuum is gemaakt voor elke mijlpaal in Hmong cultuur. Het mooiste en meest sierlijke werk is gereserveerd voor het huwelijk en dood. De viering van het nieuwe jaar is ook een belangrijke gebeurtenis, en verse nieuwe kostuums gedragen moeten worden als een gunstig verwelkomen van het nieuwe jaar.



Patches van deze kleurrijke, handgeweven en met de hand geborduurd ingewikkelde werken van antieke kunst maken een chique contrast wanneer gestikte hand op hedendaagse handtassen van leder en hennep weefsel en portemonnees. Deze kunstwerken zijn traditioneel doorgegeven van generatie op generatie, waardoor ze zeldzame vondsten in de modewereld. Je zeker vinden niet veel van deze handgemaakte tassen geborduurd op een warenhuis rack, eventuele helemaal.



handgemaakte tassen met unieke, antieke borduurwerk zijn echt een-of-a-kind. Binnen elke patch van antieke stof zijn generaties van de familie, cultuur en traditie. Dat is een heleboel verhalen. Hoe is dat voor een gesprek stuk?



Ongelooflijk handgemaakte is een een van een soort winkelsite met unieke handgemaakte tassen, geborduurd tassen en andere handgemaakte toebehoren van over de hele wereld. Voel je vrij om te bezoeken our online store at http://www.incrediblyhandmade.com/ < br klasse = 'wissen' / >

No comments:

Post a Comment