Tuesday, June 26, 2012

Gratis breien patronen, weefgetouw breien basisinstructies, gratis...

breien kan een bevredigende hobby en is een geweldige manier om uit te breiden uw crafting horizon. Net als vele ambachten is breien innemen goedkoop. Alles wat u nodig hebt is een paar naalden of een bestuur breien, garen en een grote gids met gratis Brei patronen, beginner tips, breien gratis weefgetouw patronen en tutorials. Dat is waar FaveCrafts komt inch


breien met een weefgetouw of breien bord

volgens authentiek breien Board: ' een breien board is een hand breien hulpmiddel waarmee een dubbele knit stof, een twee dubbelzijdige stof die aan beide zijden is voltooid. Er is geen achterzijde. In vergelijking met enkele brei met een gebreide zijde en een averecht zijde, double knit wordt gemaakt van de gladde brei aan beide zijden en de averecht zijkanten zijn binnen tegenover elkaar. Het is een veel snellere manier om te maken dubbele knit vs. twee nld breien. U kunt doen uw vormgeven door te vergroten en verkleinen en uw project blijft recht op uw bord. Het breien bord is zeer veelzijdig, en door uw profiel te wijzigen, kunt u veel verschillende looks, tijdens het gebruik van alle soorten garens.'

Top 5 gratis breien weefgetouw patronen

1.2 uur pannenlappen: http://www.favecrafts.com/Knitting/2-Hour-Knitted-Potholders

2. herfst Afghaanse met Fleur-de-Lys ontwerp: http://www.favecrafts.com/Knitting/Autumn-Afghan-with-Fleur-de-lis-Design

3. BeeBopper gebreid Tote tas: http://www.favecrafts.com/Knitting/BeeBopper-Knitted-Tote-Bag

4. Bostonian muts en sjaal: http://www.favecrafts.com/Knitting/Bostonian-Hat-and-Scarf

5. kabel hoed, sjaal en wanten: http://www.favecrafts.com/Knitting/Knit-Cable-Hat-Scarf-and-Mittens


organisatie-Tips voor breiers door Kelsey Innis, San FranciscoCA

als breien, als u nodig hebt om uw werk neer en je niet een punt beschermer handig hoeft, probeert u een van die die past over het einde van je potlood gummen. Het is zacht, dus zelfs als uw naald niet zonder speling in de opening past, kunt u het in blokkeren. Dit is ook handig wanneer u zijn Haakvideo, vooral met gladde garen.

Om het gebruik van garen kladjes, begin met een bol garen! Alleen de restjes samen te binden. Zolang het niet te groot te krijgen, kunt u het in uw zak stash. Zorg ervoor dat u niet beginnen het te gebruiken voor een project!

Bij het breien of haken, om te helpen houden garen spanning zelfs, een soepele gouden ring dragen op uw vinger ring en rijg de draad door het. Dit is vooral handig voor mensen met artritis of carpaal tunnelsyndroom.

Om rimpels te verwijderen uit garen dat heeft geript uit, wind het garen rond een grote doos, als een pak doos. Bind het op vier plaatsen met tegenover elkaar stellende kleur garen en de hank verwijderen uit het vak. In de magnetron, koken een kom met water, uitschakelen van de magnetron, en zet de hank naast de kom. Laat het in de magnetron voor ongeveer 20 minuten. Dan leg de hank plat op een handdoek en laat het volledig droog. Wind it losjes in een bal.

Als breien, probeer uw bal van garen ingebruikneming een Ziplock zak, bijna volledig gesloten met uitzondering van waar het garen komt uit. Dit voorkomt verwarring en knopen.


Meer vrije weefgetouw breien patronen

klassieke brei Merino hoed: http://www.favecrafts.com/Knitting/Classic-Knit-Merino-Hat

Julianne Vingerloze handschoenen: http://www.favecrafts.com/Knitting/Julianne-Knitted-Fingerless-Gloves

Chevron sjaal: http://www.favecrafts.com/Knitting/Chevron-Scarf-Knitting-Pattern

Double Knit hoed met oorflappen: http://www.favecrafts.com/Knitting/Double-Knit-Hat-with-Earflaps

reus pleinen in groen en grijs: http://www.favecrafts.com/Knitting/Giant-Squares-in-Green-and-Gray
< br klasse = 'wissen' / >

No comments:

Post a Comment