Tuesday, June 26, 2012

De zeven gouden regels voor het selecteren van Camera posities voor...

selecteren camera gebieden is niet zozeer een kunst als een visuele boor van gezond verstand. Immers, wat is het die wij zijn van plan om te bereiken door het installeren van een video-surveillancesysteem? Natuurlijk, willen we zitten kundig voor zien de slechte kerels en met een beetje geluk te verwerven sommige video van hen om te draaien aan de politie. Bovendien, meer recentelijk willen mensen ook zak video in verband met hun levensstijl.

Uit het weer

Ja ik weet, veel van de huidige camera's zijn waterdicht of ten minste weerbestendig. Terwijl het waar, het nog steeds geen kwaad om een poging om te vinden locaties die uit het weer zo veel als mogelijk zijn maken. Bijvoorbeeld, als u extern een camera aan de zijkant van uw huis dat inbrekers op blootgestelde locaties installeert, misschien u ook mounten horizontaal onder de afdaken in tegenstelling tot verticaal op de fascia.

Niet te steil

Als u probeert om video van bezoekers bij uw voordeur zak, zal u wilt om te controleren of dat de camera is niet geïnstalleerd op de muur te hoog. Het doet geen pijn om te klimmen op een ladder en peer neer op rond de vijf voet hoogte in de buurt van uw deur. Als een persoon was er een baseballcap dragen, zou u kunnen zelfs zien zijn gezicht?

Niet te groot een hoek

een andere fout die ik zie met installaties bij de voordeur is wanneer de camerahoek te breed, is waarbij enige foto's van de kant van een bezoekers gezicht en lichaam worden vastgelegd. Moet u een locatie dichter naar de voordeur te installeren van de camera in tegenstelling tot een zijwand of te posten. Beste dienen dit doel er zijn video-item systemen met kleuren camera's geïnstalleerd op het station voor de deur.

Niet te ver

I know what you're thinking, 'natuurlijk montage een camera te ver weg van de werkelijke zone een wil vastleggen op video is een niet brainier.' U zou echter geschokt hoe vaak mensen installeren video camera's zodat hun videobeeld is klein en fuzzy. De manier om op te lossen is het installeren van een megapixelcamera te vangen de voorste poort of een soortgelijke verre doel. De mogelijkheid voor dit type camera reiken en iemand raken is opmerkelijk.



Een van de primaire locaties die moeten worden vastgelegd op video zwembad is in en rond het zwembad en barbecue. De reden hiervoor is tweeledig. De eerste reden is dat u zult willen houden een oog op kinderen of ouderen mensen in de buurt van het zwembad voor veiligheid. De tweede reden voor het feit dat een camera zoomde in op de pool ruimte is om te zien wie is bij het zwembad in het geval u zou willen hen aansluiten of sommige andere lifestyle gerelateerde reden. Een goede solide gebruik van video ik heb veel klanten verzoek is de mogelijkheid voor moeder om te zien welke vader is koken op de achtertuin BBQ in de buurt van het zwembad. Ze ziet hem duidelijk op het scherm in de keuken om zoiets als de juiste timing om de aardappelsalade uit naar de achtertuin picknicktafel.

Rond de zijkanten en achterkant van het huis

zal je echt wilt installeren camera's-to-peer langs alle kanten van uw huis. Voor een ding zult u willen kunnen zien van deze kwetsbare gebieden, in het geval u geluiden in het midden van de nacht hoort. Bovendien, als u een dier of inbreker kruipen rond de rand van uw huis hebt zult u zeker wilt opnemen van het incident.

Binnen uw speelzaal

montage camera's in uw huis moet worden gedaan op een manier die alle gezinsleden weten en goedkeuren van de camera posities. Natuurlijk, we praten niet over montage camera's in slaapkamers of iets dergelijks. Een van de posities waar ik meestal een camera die kan worden gezien op het hele huis video systeem installeren is de speelzaal. In mijn huis kijken ik vaak die camera om te zien wie in mijn familie is er in het geval dat ik wil gaan naar beneden en met hen te bezoeken. Natuurlijk, zijn er vele andere video camera locaties worden beschouwd of het worden voor zekerheid of levensstijl doeleinden.

Goed, daar heb je ze. Dit zijn de zeven van de beste pointers die ik bieden kan voor het selecteren van posities voor video camera's in en rond het huis. Zoals u videobewaking weergeven is niet alleen over waarschijnlijk gebieden voor inbrekers ziet, is het ook een geweldige manier om uw levensstijl te verbeteren. Vandaag heb ik gegeven u verscheidene van de belangrijkste richtsnoeren te volgen bij het installeren van camera's in uw huis. Geniet van de video!


------

Kunt u Glenn Bell's gratis 10 Video Mini cursus op Video Surveillance en het installeren van elektronica in huizen. Glenn biedt ook een gratis eBook over Video post < br klasse = 'wissen' / >

No comments:

Post a Comment