Tuesday, June 25, 2013

Verschil tussen Warp gebreide stof en inslag gebreide stof

weft gebreide stof door de machine breien door de verzameling van ringen, geweven in een ring, enz., is een warp breien, weven van de machine. Ten eerste, de inslag gebreide stof organisatie
1, de fundamentele organisatie
(1) duidelijke steek organisatie: plain steek de front organisatie samengesteld uit windingen kolom, de tegenovergestelde boog van een cirkel bestaande uit de spoel, de omvang van de organisatie bestaat uit een spoel met uniforme, de interne organisatie van inslag, de dagelijkse zei ook dat trui. (2) rib: van de longitudinale kanten van de spoel gemaakt van alternatieve configuraties. Sinds de longitudinale zijkanten van de spoel aantal verschillende configuraties te vormen een andere look en feel en de prestaties van de rib. Zoals 1 + 1,2 + 2,3 + 2, etc.
(3) dubbel negatief organisaties: uit de voor- en achterkant rijen zijn gerangschikt afwisselend te vormen van de spoel. Als de rol van elastische garen, de spoel in de verticale tilt, de stof krimp, wat resulteert in prominente cirkels boog het oppervlak van het weefsel, zo het uiterlijk van een negatief getal. 2, veranderingen in de organisatie
(1) veranderingen in gewone stitch organisaties: organisaties uit de twee flat-pin-configuratie van de longitudinale fase. Garen kan worden gevormd met behulp van twee verticale streep van twee kleuren stof, stripe-breedte van de spoel is afhankelijk van de twee platte pin-nummer van het aantal longitudinale fase variëren.
(2) veranderingen in boordsteek: rib, zodanig vormen met twee 1 + 1 2 + 2 als het uiterlijk van verandert in boordsteek rib; met een 2 + 2 1 + 1 plus een rib rib gerangschikt in de vorming van wit uiterlijk veranderingen zoals 3 + 3 rib rib.
3, fancy jacquard organisatie organisatie:
(1) één Jacquard: twee door twee of meer verschillende kleuren van garen een rij vormen alternatieve regeling van de organisatie.
(2) twee-zijdige Jacquard: dubbele jacquard patroon organisatie gevormd in de zijkant van het weefsel kan gelijktijdig worden gevormd aan beide zijden van de stof. Gebruik in het algemeen de voorste jacquard weefsel, niet jacquard stof als de andere kant. Jacquard patroon is over het algemeen het tegenovergestelde van rechte strepen, horizontale strepen, kleine en grote Sesam Sesam punt punten. Plooi organisaties:
(3) eenheden plooi organisaties: de vorming van concave en convexe elementen van verzameling ring gat effect.
(4) dubbele tuck organisaties: de rib en dubbel-rib stelt op basis van geweven cirkel. Organisatorische kant van half-vest instellen voor de single-naald één ring, de andere kant van de spoel aan formulier organisaties voor de platte naalden die Piqué organisaties; Cardigan organisaties aan beide zijden voor de single-naald één reeks van cirkels die rieten organisatie. Tim garen organisaties:
(5) alle Tim garen organisatie coil: verwijst naar de structuur van alle van de spoelen gevormd door de samenloop van de twee rollen, de kant van de stof van het garen door een show van de andere kant weergegeven door een andere garen.
(6) van het garen kronkelende Tim organisatie: Tim borduurwerk garen wordt georganiseerd met dezelfde kleur of verschillende kleuren van garen in de stof delen van de spoel, en ingericht om te vormen van een bepaald patroon. Tim is een platte garen float naald-gebaseerde organisaties, organisaties in de dichtheid van de garens, garen dichtheid oppervlak, terwijl de sluier van de grond garens en garen om te weven een nauwe cirkel toe te voegen. Voering organisatie
(7) Ping-pins kussen weefsel: een gewone stitch organisaties te organiseren, uit de grond garen getweernde gaas pad op de grond met een bepaald percentage van de organisatie niet in een gesloten cirkel boog geweven is.
(8) Tim gaas pad organisaties: de sluier, garens en garens van geweven voering, waarin de sluier en toe te voegen garen plat geweven garen naald weefsel. Weft invoeging organisatie: veranderingen in de fundamentele organisatie of organisaties, op basis van de voering langs inslag garen gevormd in een ondersteunende organisatie. Terry organisatie
(9) algemene Terry organisatie: organisatie georganiseerd voor de gewone steek, elk van de afwikkeling van een extra regel van terry boog is gevormd.
(10) fancy reliëf fancy terry terry organisatie organisatie: terry lus of niet, brei volgens de twee kleuren jacquard patroon vereist Terry organisatie: twee color line, de selectie van films gekozen door patronen uit de twee zinklood verschillende hoogte van de terry: terry jacquard lane wijzigen: in een enkele naald of naald terry breien machine voor installatie van vier kleuren geweven draad installatie. Kleur terry: terry aan beide zijden van de vorming van stof. Pluche organisaties: de weefproces gebruikt in dezelfde vezels of garens te weven garen in een lus met feed, vezel tot het villous oppervlak van het weefsel is gekoppeld. Ananas organisaties: de nieuwe regeling van de spoel en de spoel door middel van de boog van de oude organisatie. Leno: leno is vereist door de verschuiving van de patroon van bepaalde spoel formatie ronde, Leno is een bewegende cirkel organisatie. Organisatie-subeenheden van gaas en leno weven dubbele leno. Gegolfd organisaties: de vorming van de gekanteld dubbelzijdige gegolfd gebreide organisatie. Histologische rib gegolfd gegolfd gegolfd plooi organisaties en organisaties. Georganiseerd door de inslag invoeging voering: voering in de fundamentele organisatie in een cirkel, zo niet deelnemen aan de ketting en inslag gevormd. Warp Jacquard: Jacquard verdraaien van de ketting en inslag geweven door de Jacquard garen te vormen verticale strepen patroon. Jacquard warp één naald en multi naald punten. Samengestelde weefsel: gecombineerde organisatie heeft twee of meer samengestelde uit de organisatie.
(11) ingestelde ring - vlakke naald complexe organisaties: beide zijden van het weefsel gevormd door verschillende soorten garens van verschillende stijlen.
(12) rib samengestelde weefsel: de longitudinale zijkanten van de spoel moet worden gerangschikt op basis van het patroon gevormd, de longitudinale zijkanten van de spoel regeling is anders, de samenstelling van de verschillende stijlen van stoffen.
(13) Flat Pin - Single rib samengestelde weefsel vetweefsel: In een bar, alleen een platte breinaald organisatie. Dubbele vetweefsel: de platte breinaald gevormd In een bar, twee keer spoel.
(14) Ping-pins - inslag invoeging - rib samengestelde weefsel: aangepaste gewatteerde voering voor de organisatie
< br klasse = 'wissen' / >

ABC van breien - publiceren van kwalitatief hoogstaande inhoud en krijgen blootstelling voor...

< klasse br = 'wissen' / >